Resultaten

De resultaten van de Peiling OndernemingsKlimaat worden ontsloten via het digitale POK-portal. Als deelnemer krijgt u de beschikking over een account met password en kunt u de resultaten op verschillende manieren ophalen en vergelijken met andere deelnemers, wanneer u maar wilt.

Opzet dynamische rapportage

Alle resultaten worden ontsloten in een dynamische rapportage. Een dynamische rapportage houdt in dat u binnen uw account indicatoren kunt aan- en uitschakelen door er op te klikken. Vervolgens kunt u het rapport downloaden als Word-document. Dit biedt u vele bewerkingsmogelijkheden om resultaten op een voor u prettige manier weer te geven. Dit zal mede afhankelijk zijn van de doelgroep zoals bestuurders of ondernemers en/of het communicatiekanaal dat gebruikt wordt zoals een website of krant. Zo kunt u er tevens voor kiezen de gehele rapportage uit draaien, met daarin alle indicatoren of alleen een selectie van indicatoren weergeven.

Benchmark

Met de Peiling OndernemingsKlimaat gaan we verder dan alleen het presenteren van de resultaten in uw gemeente. We bieden u een platform waarop u uw eigen prestaties kunt vergelijken met eerder in uw gemeente uitgevoerde benchmarks en/of met de prestaties van andere (voor u relevante) gemeenten. Alle door ons in het verleden en in de toekomst uitgevoerde benchmarks worden via het platform ontsloten. Tevens biedt het platform mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis en good practices. En het mooiste van alles: u bepaalt zelf welke informatie wel of niet zichtbaar wordt.

Middels uw online account kunt u eenvoudig, betrouwbaar en anoniem vergelijken. Uw rapport wordt altijd samengesteld met een selectiegroep, die u instelt in het rapportgedeelte van POK. Als selectiegroep kunt u kiezen voor een vergelijking met alle deelnemende gemeenten, deelnemende gemeenten binnen een provincie, gemeenten naar omvang aantal inwoners of aantal ondernemingen en naar Nielsen-regio (Nederland in 5 regio’s).

Maatwerk en advies

De resultaten die beschikbaar zijn via de online tool vormen de resultaten op hoofdlijnen. Door maatwerkanalyses is een verdere verdieping van de resultaten mogelijk. Denk hierbij aan een onderscheid van de waardering van ondernemers naar sector of naar geografische spreiding. Verder kunnen we u op basis van onze uitgebreide ervaring in dit werkveld van advies voorzien.

Dit maatwerk vormt geen onderdeel van de gestandaardiseerde rapportages, maar kan in overleg met ons wel opgesteld worden. Wilt u meer weten? Neem hiervoor contact op met: elvira.meurs@ecorys.com of bel 06-39207159.

 

Een moment a.u.b.